Het laatste XBOX 360 Dashboard update nieuws vind je hier!

Er is vandaag een nieuw dashboard uitgekomen, deze versie bedraagt 2.0.16202.0

Deze update heeft géén gevolgen voor de ombouw. Tenzij je een Reset Glitch Hack op je XBOX 360 fat wil hebben.

Onlangs is er een nieuwe dashboard update gekomen om de nieuwe internetbrowser functie en andere dingen toe te voegen. Ook zijn er wat andere wijzigingen aan het systeem geweest.

Lees meer..

Microsoft rolt vandaag een nieuwe systeemupdate uit via Xbox Live. De update heeft versienummer 2.0.15572 of 2.0.15574. Deze update heeft géén gevolgen voor mensen met een iXtreme ombouw, maar dit is een antwoord op de Reset Glitch Hack (RGH).

Lees meer..

Microsoft rolt vandaag een nieuwe systeemupdate uit via Xbox Live. De update heeft versienummer 2.0.14717 of 2.0.14719 meegekregen.

Het team heeft bevestigd dat er géén wijzigingen zijn voor de mensen met een iXtreme pakket, maar dit heeft wel gevolgen voor de mensen die graag in de toekomst een Reset Glitch Hack (RGH) willen op hun xbox.

Lees meer..

C4Eeva heeft aangekondigd dat microsoft een stille update heeft uitegevoerd voor het dae.bin bestand. Hierin staan de AP2.5/XGD3 challenges en met deze update zijn de patches veranderd. Deze update wordt alleen gedaan als je xbox verbonden is met xbox live.