Het laatste JTAG / RGH nieuws vind je hier!

Het lange wachten is voorbij. XMOD360.nl heeft een heel mooi cadeau gekregen van de kerstman. Vanaf nu zijn  alle XBOX 360 Slim modellen om te bouwen door middel van een Reset Glitch Hack (RGH) of een X360Key ongeacht het moederbord model, dashboard versie of dvd-drive model.

Lees meer..

Eindelijk meer goed nieuws! Naast The Lord of the Hacks, komt Team Xecuter met nog meer geweldig nieuws!

Lees meer..

Sinds kort  is er een nieuwe manier gevonden om bepaalde xbox 360 modellen te voorzien van de oude JTAG hack. Dit heet de Reset Glitch Hack. Dus als je een xbox 360 fat hebt met een hdmi aansluiting hebt of een xbox 360 slim met een productiedatum tot eind juli, kan deze voorzien worden van de Reset Glitch Hack!

Lees Meer…

Team Xecuter heeft vandaag officieel de nieuwe versie van de Reset Glitch Hack vrijgegeven. Reset Glitch Hack v2.0! Het komt erop neer dat deze nieuwe methode ervoor zorgt dat ook de XBOX 360 Fat omgebouwd kan worden indien je de xbox geüpdate hebt naar dashboard versie 2.0.14717.0 of 2.0.14719

Mensen die teleurgesteld waren, omdat het niet meer mogelijk was op hun xbox, kunnen dus nu hun xbox alsnog laten voorzien van de RGH (Reset Glitch Hack). Door de nieuwe dashboardupates zijn de CB’s van de Fat modellen gesplit, net zoals de XBOX 360 slim modellen, de RGH v2.0 is hiervoor de oplossing.

Lees meer..

Binnenkort is het mogelijk om zelfs je xbox 360 slim en xbox 360 fat met een jasper of zephyr moederbord (HDMI) ongeacht de versie van het dashboard te laten JTAGGEN!

Lees meer…