Het laatste XMOD360, XBOX360 en ombouw nieuws vind je hier!

Het lange wachten is voorbij. XMOD360.nl heeft een heel mooi cadeau gekregen van de kerstman. Vanaf nu zijn  alle XBOX 360 Slim modellen om te bouwen door middel van een Reset Glitch Hack (RGH) of een X360Key ongeacht het moederbord model, dashboard versie of dvd-drive model.

Lees meer..

Het is zo langzamerhand een gewoonte geworden voor het team van C4Eva om rond de kerst uit te komen met een cadeautje voor de modding scene. Deze keer is LT+ v3.0 voor de Hitachi 78 en 79 aan de beurt. Deze is eindelijk na maanden van ontwikkeling voltooid.

Lees meer..

Er is vandaag een nieuw dashboard uitgekomen, deze versie bedraagt 2.0.16202.0

Deze update heeft géén gevolgen voor de ombouw. Tenzij je een Reset Glitch Hack op je XBOX 360 fat wil hebben.

Eindelijk meer goed nieuws! Naast The Lord of the Hacks, komt Team Xecuter met nog meer geweldig nieuws!

Lees meer..

Het wachten is bijna voorbij! C4Eva en zijn team hebben aangekondigd dat het zeer binnenkort mogelijk is om alle xbox 360 slim modellen om te bouwen dmv iXtreme firmware.

Lees meer..

Sinds kort  is er een nieuwe manier gevonden om bepaalde xbox 360 modellen te voorzien van de oude JTAG hack. Dit heet de Reset Glitch Hack. Dus als je een xbox 360 fat hebt met een hdmi aansluiting hebt of een xbox 360 slim met een productiedatum tot eind juli, kan deze voorzien worden van de Reset Glitch Hack!

Lees Meer…

Zoals ongetwijfeld ergens opgevangen, zijn er ODDE (Optical Disc Drive Emulator) in de markt gekomen, oftewel, modchips die de dvd-drive emuleren zodat je een externe usb harde schijf kunt aansluiten op de XBOX 360!

Lees meer..

Microsoft rolt vandaag een nieuwe systeemupdate uit via Xbox Live. De update heeft versienummer 2.0.15572 of 2.0.15574. Deze update heeft géén gevolgen voor mensen met een iXtreme ombouw, maar dit is een antwoord op de Reset Glitch Hack (RGH).

Lees meer..

Team Xecuter heeft vandaag officieel de nieuwe versie van de Reset Glitch Hack vrijgegeven. Reset Glitch Hack v2.0! Het komt erop neer dat deze nieuwe methode ervoor zorgt dat ook de XBOX 360 Fat omgebouwd kan worden indien je de xbox geüpdate hebt naar dashboard versie 2.0.14717.0 of 2.0.14719

Mensen die teleurgesteld waren, omdat het niet meer mogelijk was op hun xbox, kunnen dus nu hun xbox alsnog laten voorzien van de RGH (Reset Glitch Hack). Door de nieuwe dashboardupates zijn de CB’s van de Fat modellen gesplit, net zoals de XBOX 360 slim modellen, de RGH v2.0 is hiervoor de oplossing.

Lees meer..

Microsoft rolt vandaag een nieuwe systeemupdate uit via Xbox Live. De update heeft versienummer 2.0.14717 of 2.0.14719 meegekregen.

Het team heeft bevestigd dat er géén wijzigingen zijn voor de mensen met een iXtreme pakket, maar dit heeft wel gevolgen voor de mensen die graag in de toekomst een Reset Glitch Hack (RGH) willen op hun xbox.

Lees meer..

Het is nu eindelijk ook zo ver voor de XBOX 360 slim!

C4Eva heeft vandaag de firmware iXtreme LT+ v3.0 uitgebracht voor de XBOX 360 Slim Lite-On DG-16D4S modellen en voor de Samsung drives voor de XBOX 360 fat. Helaas is er voor de mensen met een Hitachi drives helaas nog géén oplossing, hier wordt aan gewerkt.

Lees meer..

Het is dan eindelijk zo ver! iXtreme LT+ v3.0 is uitgekomen!

C4Eva heeft aangekondigd dat op kerstavond (25 december) de nieuwe iXtreme LT+ v3.0 uit zal komen.

Lees meer..

iXtreme LT+ v3.0 is onderweg!

Gisteren heeft het team een idee gekregen om de recente dae.bin/AP2.5 update te counteren. C4Eva heeft bevestigd dat de dae.bin/AP2.5 data definitief niet meer nodig is! Alhoewel alles nog in een beginstadium is, is C4eva erin geslaagd bepaalde tests uit te voeren, die valideren dat deze nieuwe methode de “zilveren kogel” is tegen AP2.5!

C4Eeva heeft aangekondigd dat microsoft een stille update heeft uitegevoerd voor het dae.bin bestand. Hierin staan de AP2.5/XGD3 challenges en met deze update zijn de patches veranderd. Deze update wordt alleen gedaan als je xbox verbonden is met xbox live.

Het is zo ver! De CFW voor de branders is uit! Nu kun je zonder problemen al je back-ups voor je omgebouwde XBOX 360 of XBOX 360 slim branden en 100% op een DVD+R DL branden!

Lees meer..