Product

Prijs

Garantie

iXtreme Custom dvd-writer (incl. SATA-kabel) €44,95 1 jaar
iXtreme Custom dvd-writer (incl. installatie) €54,95 1 jaar
iXtreme Custom dvd-writer + externe USB 2.0 behuizing €79,95 1 jaar
25x Verbatim DVD+ R DL 8.5GB
€44,95
25x XBOX 360 groene DVD hoes €19,95

 

Klik op de + om deze uit te vouwen

Opsturen? dat kan!

Ja dat kan! Je moet wel rekening houden met de verzendkosten, de kosten voor het opsturen van je xbox kost €7,95 voor een normale pakketzending (met Track & Trace) en €9,95 voor een Aangetekend pakket.

Je kunt bestellen via het contactformulier, door ons te mailen of door ons te bellen. Vermeld dan wat je graag wilt bestellen en we zullen een betalingsverzoek aan je doen zodat je het geld kunt overmaken en de producten worden verstuurd.

Speciale DVD-writer

De speciale brander is voorzien van iXtreme Custom firmware, zodat alle XGD3 back-ups 100% te branden zijn op Verbatim DVD+R DL dvd’s. Microsoft heeft onlangs het XGD3 formaat uitgebracht, waardoor de back-ups 182MB groter worden dan de maximale opslagcapaciteit van een DVD+R DL en met een normale brander niet 100% op een DVD+R DL te branden is.

De XBOX 360 controleert dit en dit zorgt ervoor dat de XBOX 360 gebanned wordt van XBOX Live en in de toekomst zorgt dit ervoor dat de back-ups helemaal niet af te spelen zijn (Forza 4 is de eerste).

 

Het pakket bevat 25 dvd’s van het merk verbatim. Je XGD3 back-ups kunnen hiermee gebrand worden op maximaal 4x speed, anders worden ze niet goed gebrand. Je XGD2 back-ups kunnen zonder problemen gebrand worden met 8x speed met deze dvd’s.