Tijdens het spelen van uw xbox 360 spellen kunnen er op de xbox 360 spellen krassen ontstaan! En dit kan er voor zorgen dat deze xbox 360 spellen het in de loop der tijd niet meer doen. Nu kan je van je originele xbox 360 spellen back-ups maken en deze spelen!

De xbox 360 wordt softwarematig aangepast, hierdoor wordt het mogelijk om back-ups van je originele spellen te spelen.

XMOD360.nl heeft zich gespecialiseerd in het softwarematig modificeren van xbox 360 consoles. Voordat u langs wilt komen voor het ombouwen, moet u wel eerst even een afspraak maken in verband met inplannen.

Wilt u uw xbox 360 ombouwen en backup games kunnen spelen? Laat dan nu uw xbox 360 softwarematig ombouwen vanaf €30,- !!

Ook kunt u bij ons terecht als u problemen ondervindt met uw xbox, denk aan RROD, problemen bij het lezen van DVD’s, DVD-lade die niet meer open wil of als de xbox helemaal geen dvd’s meer wilt lezen. Wij zullen uw xbox vakkundig nakijken en vervolgens repareren.

XMOD360 Enschede is hét adres voor professionele xbox 360 ombouw. Ook kun je bij ons terecht voor reparatie van je xbox 360. Vanwege onze goede ligging in Enschede zijn wij vanuit heel Nederland makkelijk per auto of openbaar vervoer te bereiken.

XMOD360 is een eenmanszaak en is daarom in staat om compromisloze service en kwaliteit te bieden. Dit is terug te vinden in de enorme hoeveelheid positeive reacties die wij dagelijks ontvangen van onze klanten.

Nadat je langs bent geweest kun je gebruik maken van de uitgebreide ondersteuning die wij bieden. Op de website is alle benodigde software beschikbaar, maar ook handleidingen voor het gebruik daarrvan. Daarnaast kun je altijd contact opnemen via telefoon of e-mail mocht je nog vragen of opmerkingen hebben.

XMOD360 gebruikt de beste apparatuur voor het ombouwen van je xbox 360 en je mag meekijken tijdens het ombouwen indien gewenst. Dit is niet alleen leuk om te zien, maar geeft ook een stuk vertrouwen.

XMOD360 probeert zich van andere ombouwservices te onderscheiden door transparant en eerlijk te zijn, zowel in werkwijze als in onze communicatie naar de klant. Wij zijn er niet alleen op uit om zoveel mogelijk aan een klant te verdienen. Wij zien veel liever dat een klant enthousiast weer naar huis gaat en begrijpt wat er aan zijn xbox 360 is aangepast.