Reparatie

Prijs

Garantie

XBOX 360 DVD-lens vervangen €49,95 6 maanden
XBOX 360 DVD-drive vervangen €59,95 6 maanden
XBOX 360 DVD-drive vervangen + iXtreme LT Flash €79,95 6 maanden
Wij bieden geen RROD / E74 reparatie aan

 

Klik op de + om deze uit te vouwen

Opsturen? dat kan!

Ja dat kan! Je moet wel rekening houden met de verzendkosten, de kosten voor het opsturen van je xbox kost €6,95 voor een normale pakketzending (met Track & Trace) en €8,95 voor een Aangetekend pakket.

Je xbox kun je opsturen naar:

XMOD360.nl
Europalaan 112
7543DH Enschede

Vermeld met een briefje je naam, adres en telefoonnummer met een korte omschrijving van je probleem en we sturen je xbox 360 binnen 3 werkdagen weer terug. Voordat we je xbox terugsturen, sturen we je een betalingsverzoek zodat je kunt betalen voor de reparatie of ombouw.

Als je XBOX 360 problemen heeft met het lezen van spellen en/of back-ups is dit probleem te verhelpen door de laserlens in de DVD-drive van de XBOX 360 te late vervangen. Bij het vervangen krijg je alijd een nieuwe lens in de DVD-drive. Als je meer vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je contact met ons opnemen door te bellen of door een mail naar ons te sturen.

De XBOX geeft bij een defecte lens vaak tijdens het opstarten of spelen van een spel de volgende foutmelding:

discunreadable

Let op: het hoeft niet altijd aan de lens te liggen! Het komt ook vaak genoeg voor dat het mechaniek van de dvd-drive defect is. In dit geval zal de gehele drive vervangen moeten worden.

Aangezien er verschillende modellen zijn, is het voor ons handig om te weten welk model dvd-drive er in je xbox zit. Dit moeten wij weten zodat wij altijd de goede lens op voorraad hebben als je deze langs wilt brengen. Vermeld dit dan ook als je contact met ons opneemt.

xbox360drives