Sinds kort  is er een nieuwe manier gevonden om bepaalde xbox 360 modellen te voorzien van de oude JTAG hack. Dit heet de Reset Glitch Hack. Dus als je een xbox 360 fat hebt met een hdmi aansluiting hebt of een xbox 360 slim met een productiedatum tot eind juli, kan deze voorzien worden van de Reset Glitch Hack!

Lees Meer…

Deze hack is ontdekt door dezelfde hackers die de eerste JTAG hack hebben ontwikkeld. De hack werkt iets anders dan een Jtag hack, maar het resultaat is hetzelfde. De Xbox kan na de hack homebrew software draaien! De Reset Glitch Hack werkt op XBOX 360 phat met een hdmi aansluiting en Slim modellen t/m Juli 2011.

Voordelen

  • Back-ups spelen vanaf een interne of externe harde schijf.
  • XBOX Live Arcade games spelen vanaf interne of externe harde schijf.
  • Games rippen van dvd naar harde schijf in je xbox 360.
  • Retro games spelen via emulators (SNES, N64, PSX, etc…)
  • Online gamen met Xlink Kai.
  • Goedkoper dan een X360key.
  • In combinatie met een DemoN dual nand optie kan óók op XBOX Live! gespeeld worden!

 

Omdat de core-beveiliging van de XBOX 360 niet meer aanwezig is hoef je je niet meer druk te maken over systeemupdates, ap2.5/ap2.6 of xgd3 discs. De Xbox speelt alles af. De hack heeft alleen één nadeel, je er voorlopig niet mee op Live. Er zijn andere multi-player netwerken beschikbaar via system-link zoals Xlink-kai, waarmee je Co-op games alsnog online kunt spelen.

 

Wij accepteren nu pre-orders voor de Reset Glitch JTAG Hack! Wil je je xbox 360 snel mogelijk ge-jtagged hebben, reserveer deze dan!

Een voorproefje wat je kunt nadat je xbox voorzien is van de RGH (Reset Glitch Hack):

 

 

Meer info over de Reset Glitch Hack voor de XBOX 360 Fat.

Meer info over de Reset Glitch hack voor de XBOX 360 Slim.