Het softwarematig aanpassen van gameconsoles is in Nederland geen illegale handeling. Er wordt geen gepatenteerde software aangepast en er wordt ook op geen enkele andere manier inbreuk op patenten gemaakt.

Het is in Nederland volgens de auteurswet artikel 32a, verboden om kopieën van software en of games in bezit te hebben waarvan het origineel of een licentie daarvan niet in bezit is. Het doel van het ombouwen van een gameconsole is dan ook om back-ups te kunnen spelen van spellen die origineel in bezit zijn of waarvan de licentie in bezit is en het kunnen installeren van homebrew software. Door je gameconsole bij xmod360.nl om te laten bouwen verklaar je dat je geen spellen zult spelen waarvan je het origineel niet in bezit hebt of waarvan je geen licentie bezit.

xmod360.nl is op geen enkele manier aansprakelijk als je toch kopieën speelt van spellen waarvan je het origineel niet in bezit hebt of waar je geen licentie van in bezit hebt.

Als er op deze website over back-ups, gebrande spellen, games of kopieën wordt gesproken wordt daarmee gerefereerd aan een back-ups waarvan het originele exemplaar in bezit is of een licentie daarvan in bezit is.

Verder is op de gehele website de volgende disclaimer van toepassing.

Klik hier voor de disclaimer

De logo’s, namen en alle andere handelskenmerken zijn en blijven eigendom van hun respectievelijke eigenaren.