Microsoft heeft vandaag een nieuwe dashboardversie uitgebracht: Versie 13599. Deze update heeft de volgende gevolgen:

Back-Ups

Het nieuwe dashboard, update alle ap2.5 spellen (zoals verwacht) met nieuwe challenges, waardoor ze niet af te spelen zijn. Ook kun je niet op Live aangezien je dan niet de nieuwste dashboard versie hebt.

Kortom:

  • Updaten als je wel op Live wil spelen en AP2.5 titels wil kunnen spelen.
  • Niet updaten als je niet op Live hoeft en geen AP2.5 titels hoeft te spelen.

Als je naar deze firmware update en je hebt nog géén iXtreme LT+ v1.9, moet je xbox geüpdate worden, anders kun je geen enkele back-up afspelen!

De volgende titels zijn AP2.5:

  • Assassin’s Creed: Brotherhood
  • Call of Duty:Black Ops
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Fable III
  • Halo: Reach
  • Need For Speed: Hot Pursuit

De patches voor deze spellen voor ABGX360 zijn nog niet uit, deze zullen waarschijnlijk de komende dagen uitkomen.

XBOX Slim:

Als je een 9504 drive hebt raden we je aan NIET TE UPDATEN, deze update zorgt ervoor dat deze drives hetzelfde worden als een 0225 drive, waardoor de spi op de chip gelocked wordt. Dit houdt in dat er een speciale printplaat op de dvd-drive gezet moet worden aan het systeem wil je deze kunnen ombouwen.

De kosten voor het ombouwen van 0225 , 0401 drives  en 9504 drives met dashboard 13599 of hoger bedraagt: €99,95. De kosten zijn hoger omdat er een speciale printplaat geplaatst moet worden in de dvd-drive en er maar één per xbox gebruikt kan worden). Op dit moment zijn er 10 onderweg, dus maak een reservering als je er snel bij wil zijn want op=op!

Om te reserveren klik hier, we nemen dan contact met je op zodra de printplaten binnen zijn.

Voor de XBOX Phat verandert er weinig behalve dat de AP2.5 titels tijdelijk niet te spelen zijn totdat er patches uitkomen voor ABGX360.
Deze update is niet alleen maar voor achtergrond technologie voor de extra functies van de herfstupdate later dit jaar. Dit is sterk in onderzoek en er is al veel ontdekt!