De CFW voor de brander is aangekondigd! C4E heeft vandaag aangekondigd dat de firmware voor de brander dit weekend released wordt.

Lees meer..

Zoals bekend, zijn alle XGD3 games niet volledig te branden op een normale DVD+R DL (182MB groter dan oudere XBOX 360 games), waardoor de back-ups niet XBOX Live veilig zijn en de XBOX 360 gebanned zal worden. Ook zullen deze back-ups in de toekomst niet af te spelen zijn (Forza 4 is de eerste).

Hiervoor is de nieuwe CFW ontwikkeld! Met deze firmware is het wél mogelijk om je back-ups 100% op een DVD+R DL te branden. Helaas is deze firmware alleen geschikt voor een bepaald model brander.

Wij hebben alvast 20 dvd-branders op voorraad, dus wil je er graag dit weekend alvast één hebben, bestel deze dan. OP=OP want ze zijn beperkt voorraadig!

Zodra de firmware uit is, worden de dvd-branders voorzien van de firmware en meteen op de post gedaan of beschikbaar gemaakt voor afhaal.

Indien je alvast een brander wilt reserveren, neem dan contact met ons op.
Prijs: €34,95 (incl. SATA kabel, excl. €7,95 verzendkosten)

Indien je de drive niet zelf kunt inbouwen, kunnen wij dit voor je doen. Je zult dan je pc langs moeten brengen, zodat we deze kunnen inbouwen.
Totale kosten: €44,95 (incl inbouw in de pc).

Update: Het is voor de mensen met een MAC of laptop ook mogelijk om deze drive te gebruiken dmv een behuizing voor om de dvd-writer met een connector naar USB 2.0, zodoende kun je de drive alsnog gebruiken door deze in de usb-poort van je laptop of mac computer te stoppen.

Totale kosten – iXtreme Custom DVD-writer incl externe USB 2.0 behuizing: €64,95 (excl. €7,95 verzendkosten)

Meer info onder de prijzensectie voor Accessoires & toebehoren

Meer info over XGD3:

Let op: Om je XGD3 games te kunnen branden met deze brander, heb je DVD+R DL van het merk Verbatim nodig! Ook deze zijn bij ons te koop voor €45,- per 25 stuks (€1,80 p/stuk).