iXtreme LT+ v3.0 is onderweg!

Gisteren heeft het team een idee gekregen om de recente dae.bin/AP2.5 update te counteren. C4Eva heeft bevestigd dat de dae.bin/AP2.5 data definitief niet meer nodig is! Alhoewel alles nog in een beginstadium is, is C4eva erin geslaagd bepaalde tests uit te voeren, die valideren dat deze nieuwe methode de “zilveren kogel” is tegen AP2.5!

In plaats van de bestaande Ap2.5 challenge resultaten te registreren, die elke keer veranderen als de dae.bin verandert, wordt bij deze methode een complete set van profiel data gebouwd voor elke disk.
Deze methode werkt voor ALLE Ap2.5 challenges. De “format” van de back-up ISOs zullen veranderen, omdat de AP2.5 replay sector niet meer op de hoeft. Hiervoor komt deze profiel data in de plaats.

Hoewel de oplossing er is, heeft C4eva aangekondigd dat het ontwikkelingstijd kost, gezien dit geen quick fix is. Beide C4eva als het team zal nu hun volle aandacht besteden om deze oplossing tot leven te wekken in de vorm van nieuwe versies van iXtreme LT+, XBOX Backup Creator en ABGX360.

Het komt erop neer dat je in de toekomst je AP2.5 back-ups niet meer opnieuw hoeft te patchen en branden.

Zoals altijd, is het niet bekend wanneer deze update gaat komen, ga ons dus alsjeblieft ook niet mailen of bellen wanneer iXtreme LT+ v3.0 uitkomt. It’s there when it’s done.